Wellness Club este pe aplicația de mobil UPfit.today

De acum Wellness Club București se află pe aplicația de mobil UPfit.today. Toți membrii Wellness Club își pot controla activitatea la sală mult mai ușor.
Wellness Club este pe aplicația de mobil UPfit.today

01


OCT


2019

Wellness Club este pe aplicația de mobil UPfit.today

De acum ai acces mult mai ușor la toate serviciile pe care ți le oferim la Wellness Club utilizând aplicația de mobil UPfit.today. Aici poți vedea orarul de clase de aerobic, poți să-ți faci rezervări online la clasele preferate, poți verifica statusul abonamentului tău și mult mai multe.

Cum să-ți faci rezervare online la clasele preferate

Cu UPfit.today îți poți face rezervări la clase mult mai ușor. Dacă rezervările la clasa care te interesează sunt disponibile, nu trebuie decât să apeși pe clasa respectivă din ORAR CLASE și să apoi pe butonul REZERVĂ CLASĂ.

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei să participi la clasa rezervată, atunci poți să anulezi rezervarea tot din aplicație. Caută rezervarea făcută în secțiunea REZERVĂRI CLASE, deschide-o și apoi apasă pe butonul ANULEAZĂ REZERVAREA.

Notificări importante

Dacă vrei să te asiguri că nu uiți să-ți faci rezervare la clasele preferate, îți poți seta notificări din UPfit.today. Dacă nu s-au deschis încă rezervările la clasa care te interesează, apasă pe butonul ADU-MI AMINTE. Astfel vei primi o notificare de la UPfit.today atunci când se deschid rezervările pentru acea clasă.

De asemenea, vei primi o notificare și înainte de începerea clasei, ca să ai timp să-ți anulezi rezervarea, în caz că nu mai poți ajunge la sală.

Informații despre abonament

UPfit.today îți oferă și informații utile despre abonamentul tău, inclusiv câte zile mai este valabil și ce beneficii include.

Cum te autentifici în aplicația UPfit.today

Toți membrii FIT4U au acces gratuit la aplicația UPfit.today, care este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Prima dată când te autentifici, trebuie să introduci codul unic al cluburilor noastre - WELLNESSCLUB. În continuare te autentifici cu adresa ta de e-mail și codul PIN primit de la recepție. Codul unic al clubului se introduce doar prima dată când te autentifici.

CITEȘTE ȘI DESPRE

Reînnoiește-ți abonamentul Wellness Club online

Reînnoiește-ți abonamentul Wellness Club online

Devino membru Wellness Club online

Devino membru Wellness Club online

Program special de sărbători la Wellness Club

Program special de sărbători la Wellness Club

REGULAMENT CLUB COVID 19

REGULAMENT CLUB COVID 19

ÎNCEPE ACUM!

DEVINO MEMBRU WELLNESS CLUB

Acesta este locul în care îți vei schimba viața. Fă-ți cont de membru Wellness Club și cumpără-ți abonament online. În câteva minute poți face parte din familia noastră!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii