Servicii Wellness Club

Wellness Club București îți pune la dispoziție servicii de calitate, astfel încât experiența ta la sală să fie cât mai frumoasă și utilă. La clubul nostru te poți antrena într-un spațiu larg, cu aparate Technogym, poți face o pauză la barul nostru dedicat sau poți participa la clasele noastre de aerobic.

STEP & TONE

STEP&TONE reprezintă clasa de aerobic dinamică, care se bazează pe folosirea stepper-ului. Clasa de step are la baza exerciții care te solicită atât din punct de vedere cardio, cât și din punct de vedere al tonifierii.

VEZI DETALII

CIRCUIT TRAINING

CIRCUIT TRAINING este o clasă de aerobic dinamică și energică, un antrenament de formare a rezistenței și de pierdere în greutate, care maximizează volumul de exerciții efectuate într-o perioadă scurtă de timp.

VEZI DETALII

PILATES

PILATES este un tip de antrenament practicat de peste 25 milioane de persoane.

VEZI DETALII

INTERVAL TRAINING

INTERVAL TRAINING este un tip de antrenament ce combină intervale de intensitate joasă și ridicată într-o singură ședință.

VEZI DETALII

YOGA

Practica HATHA YOGA este fundația tuturor celorlalte stiluri de Yoga.

VEZI DETALII

ABS & STRETCH

ABS & STRETCH este o clasă compusă dintr-o varietate de exerciții, menite să întărească regiunea abdominală, intercostală și pe cea lombară.

VEZI DETALII

7card

Wellness Club este partener 7card.

VEZI DETALII

PERSONAL TRAINING

Antrenorii noștri personali te vor ajuta să fii mereu în formă cu programe personalizate.

VEZI DETALII
ÎNCEPE ACUM!

DEVINO MEMBRU WELLNESS CLUB

Acesta este locul în care îți vei schimba viața. Fă-ți cont de membru Wellness Club și cumpără-ți abonament online. În câteva minute poți face parte din familia noastră!

Site-ul nostru folosește cookies pentru a putea oferi o experiență minunată. Detalii